Bow Terminal

Aangeboden activiteiten

Basisonderwijs Algemeen secundair onderwijs Technisch & beroepsgericht onderwijs Hoger onderwijs
Gastles
Snuffelstage voor leerlingen
Technische werkopdrachten Onderzoek -en ontwerpopdrachten

Beschrijving bedrijf

In de haven van Vlissingen is BOW Terminal volledig operationeel sinds 2010. BOW Terminal is een dochteronderneming van de groep Kloosterboer. De groep heeft terminals in Nederland zoals Rotterdam, Elst, IJmuiden en Vlissingen. Bovendien hebben zij terminals in Frankrijk, de Verenigde Staten en Canada. Kloosterboer werd opgericht in 1925. Onze ervaren en toegewijde personeel in combinatie met moderne apparatuur (kranen, heftrucks etc.) & goed ontworpen IT-systemen zorgt voor een optimale logistieke expertise resulterend in soepele en betrouwbare afhandeling van uw waardevolle materialen. Laden en lossen van schepen, strippen & vulling van containers, wordt vrachtwagens en wagens georganiseerd door onze eigen (in-house) stuwadoors-afdeling. In 2012, heeft BOW Terminal geïnvesteerd in de grootste vaste zware lift kraan van Europa (Gottwald MK 1500 crane), met 1.200 ton hijsmoment. De beschikbaarheid van permanente zware werk capaciteit maakt deze terminal een perfecte locatie voor zware lift lading en breakbulk projecten. Onze terminal is volledig operationeel 24 uur, 7 dagen per week.

Contacteer dit bedrijf