4D CAM

Metaal
    Design en ontwerp

Aangeboden activiteiten

Basisonderwijs Algemeen secundair onderwijs Technisch & beroepsgericht onderwijs Hoger onderwijs
Gastles
Snuffelstage voor leerlingen
Technische werkopdrachten Onderzoek -en ontwerpopdrachten

Beschrijving bedrijf

Het bedrijf biedt een breed gamma gebruiksvriendelijke CAD/CAM-systemen aan.

Alle software, van frezen en draaien tot graveren en sculpturen maken, is eenvoudig te installeren.

Daarnaast beschikt 4D CAM over betrouwbare communicatie- en registratiesoftware die de klant enorm veel tijd en energie bespaart.

Beschrijving activiteiten

- Gastles op school: invulling in overleg met de docent (onderwerp, doelgroep, tijdstip, …)

- Bedrijfsbezoek: invulling in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ...)

- Snuffelstage: met welke medewerker/technisch profiel kan de student meelopen?

- Docentstage: in onderling overleg wordt de koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding afgesproken.

- Technische werkopdracht: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende de reële opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), ...

Contacteer dit bedrijf