Tractaatweg BV

Aangeboden activiteiten

Basisonderwijs Algemeen secundair onderwijs Technisch & beroepsgericht onderwijs Hoger onderwijs
Gastles
Snuffelstage voor leerlingen
Technische werkopdrachten Onderzoek -en ontwerpopdrachten

Beschrijving bedrijf

De planning is dat de Tractaatweg in 2019 verbreed zal zijn naar twee keer twee rijstroken. In 2017 starten hiervoor de werkzaamheden. De verbreding draagt bij aan de bereikbaarheid en een veilige afwikkeling van het toenemende verkeer sinds de komst van de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel.

De aansluitingen op de Tractaatweg bij de Axelse Sassing (N686), Zwartenhoek (N258) en Molenverkorting (N683) worden ongelijkvloers. Er komen viaducten zodat het verkeer op de Tractaatweg ongehinderd kan doorrijden.

In het landschap worden aanpassingen gedaan om de weg minder te laten opvallen. Ook wordt er nieuwe natuur gerealiseerd als compensatie.

Verbreding van de Tractaatweg moet leiden tot:
• verbeterde verkeersveiligheid
• vlotte verkeersafwikkeling
• optimale bereikbaarheid van het industrie- en havengebied in de Kanaalzone
• goede bereikbaarheid van Terneuzen en omgeving
• voorkomen van sluipverkeer in omliggend gebied

Contacteer dit bedrijf