Ondersteuning bij een Techniekbus

Zit jezelf met een vraag? Neem dan contact op met ons…

Voor wie is de techniekbus bedoeld?

Onderwijsinstellingen uit de provincies Oost- of West-Vlaanderen (B) of Zeeland (NL), kunnen - onder bepaalde voorwaarden - gebruikmaken van de Techniekbus voor een bedrijfsbezoek aan een deelnemende organisatie van Bedrijf+School.

Wanneer is het vervoer gratis?

- De Techniekbus kan gratis gereserveerd worden bij grensoverschrijdende bedrijfsbezoeken aan een deelnemende organisatie van Bedrijf+School.
- Ook Zeeuwse scholen (binnen de gemeenten Borsele, Goes, Sluis, Terneuzen, Veere en Vlissingen) kunnen gratis gebruik maken van deze techniekbus voor regionale bedrijfsbezoeken.

Scholen uit de overige Zeeuwse gemeenten betalen een eigen bijdrage per rit van € 50,00 (excl. BTW) voor VO-scholen en € 65 (excl. BTW) voor PO-scholen.

Ik wil op bedrijfsbezoek met de techniekbus, maar het 'technisch' bedrijf staat niet op de website?

Laat het 'technisch' bedrijf zich aanmelden via het contactformulier op de website. Wij zorgen er dan voor dat het bedrijf wordt toegevoegd aan de databank.

Wat regel ik eerst: de datum van het bedrijfsbezoek, of de datum van de techniekbus?

Regel eerst een afspraak met het bedrijf dat u wilt bezoeken en boek pas daarna de Techniekbus. Wanneer de Techniekbus al gereserveerd is, vindt het vervoer plaats met een van de twee reservebussen. Zijn alle bussen ingepland, dan zal het bedrijfsbezoek op een andere datum moeten plaatsvinden.

Ik wil meerdere bedrijven op 1 dag bezoeken is dit mogelijk?

Ja, dit is alleen mogelijk tegen betaling van de meerprijs. Ook wanneer de groep op verschillende bedrijven afgezet moet worden, is dit mogelijk tegen betaling van de meerprijs. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van Bedrijf+School.

Ik wil tussendoor gebruik maken van de techniekbus, is dit mogelijk?

De Techniekbus is uitsluitend bedoeld voor de heen- en terugreis in het kader van een bedrijfsbezoek via Bedrijf+School. Tussendoor kan er tegen betaling van een meerprijs gebruik gemaakt worden van de bus. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van Bedrijf+School.

Wanneer kan de techniekbus niet gereserveerd worden?

De Techniekbus kan niet gebruikt/gereserveerd worden tijdens de schoolvakanties.

Kan ik na de reservatie van de techniekbus nog wijzigingen doorgeven?

Wanneer u na reservering wijzigingen m.b.t. het bedrijfsbezoek wilt doorgeven, neem dan contact op met Bedrijf+School (info@bedrijfplusschool.eu of 0032 (0)9 267 73 90) of Technocentrum Zeeland (Angelique@technocentrumzeeland.nl of 0031 (0)115-724993). Wijzigingen moeten minimaal 7 dagen voor het geplande bedrijfsbezoek doorgegeven worden. Om organisatorische redenen zijn wijzigingen hierna niet meer mogelijk.

Kan ik de reservatie van de techniekbus nog annuleren?

Wilt u de bus na reservering annuleren, neem dan contact op met Bedrijf+School (cindy@bedrijfplusschool.eu of 0032 (0)9 267 73 90) of Technocentrum Zeeland (Angelique@technocentrumzeeland.nl of 0031 (0)115-724993
Als u vergeet de Techniekbus te annuleren, worden de kosten van het voor niets voorrijden van de bus door Bedrijf+School bij u in rekening gebracht (€ 150,00 excl. BTW)

Wie is er verantwoordelijk voor de leerlingen?

De docent/begeleider is verantwoordelijk voor het gedrag van de leerlingen. De school zorgt voor voldoende begeleiding.

Wie is er aansprakelijk voor schade aan de bus?

De school is aansprakelijk voor schade toegebracht aan de bus.