Bedrijf+School
Voor docenten
Voor bedrijven

Verrijk uw lessen met praktijkvoorbeelden

Op de Bedrijf+School website vindt u als docent een overzicht van technische bedrijven die gastlessen, bedrijfsbezoeken, docentstages, (werk)opdrachten en/of snuffelstages voor u en uw leerlingen willen verzorgen. Door middel van de verschillende activiteiten brengt u de beroepspraktijk in de klas en informeert en inspireert u uw leerlingen ten aanzien van techniek.

Bedrijf+School is voor

• leerkrachten van het basisonderwijs die op zoek zijn naar aansluiting op de (techniek)lessen.
  • docenten uit het secundair/voortgezet onderwijs, in het verlengde van de leerstof van diverse vakken.
  • technische vakdocenten uit het hoger technisch- en beroepsgerichtonderwijs om hun lessen te verrijken en verdiepen.

Wilt u uw leerlingen inspireren ten aanzien van techniek?
Of wilt u de beroepspraktijk in de klas brengen?

Bekijk de mogelijkheden van deelnemende organisaties en plan uw activiteit

Indien meerdere aanvragen voor een bedrijfsbezoek - op dezelfde datum én bij hetzelfde bedrijf - ontvangen worden, dan zal voorkeur gegeven worden aan de eerste aanvraag.

Bedrijf+School in de kijker

Bedrijf+School in de pers