Bedrijf + School

Reserveer de techniekbus

Voor een bedrijfsbezoek in Zeeland

De Techniekbus kan in 2017 alleen GRATIS gereserveerd worden door Zeeuwse scholen (locaties) uit de volgende gemeenten: Borsele, Goes, Hulst, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere en Vlissingen. Scholen uit overige gemeenten betalen een eigen bijdrage per rit van € 100 (excl. BTW).

Na het invullen en verzenden van de reservering ontvangt u direct per mail de bevestiging en is de reservering afgerond. Ontvangt u geen mail; neem dan contact op met Angelique Hazen (0115-724993 / a.hazen@huisvandetechniek.nl)

Het beschikbare budget voor 2017 is totaal benut; het is dus niet meer mogelijk om voor dit jaar de Techniekbus te reserveren.

Ga naar het reservatieformulier voor Zeeland…

Voor een grensoverschrijdend bedrijfsbezoek

Omdat de Interreg subsidie per 1 januari 2015 is afgelopen, kunnen de grensoverschrijdende bedrijfsbezoeken niet meer gratis worden aangeboden.

Wens je als Oost- of West-Vlaamse school een bedrijfbezoek te boeken in Zeeland? Of wil je als Zeeuwse school een Vlaams bedrijf bezoeken? Neem dan contact op met het secretariaat wat de eventuele kosten voor het geplande bedrijfsbezoek gaan bedragen.

 

Ga naar het reservatieformulier voor een grensoverschrijdend bedrijfsbezoek…